TRABZON / ARAKLI - Çankaya Ortaokulu

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Okul - Aile Birliği toplantımızı yaptık.

Katılan, emeği geçen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Velilerimizin desteğini önemsiyor, okulumuza her zaman bekliyoruz.

Ekm

Cumartesi günleri okulumuzda gerçekleştirdiğimiz destekleme ve yetiştirme kursumuzla hedeflerimizi daha da büyütüyoruz. Çocuklarımız için oluşturduğumuz bu muhteşem fırsatla onlara kendi okulumuzda destek oluyoruz.

Hedeflerimiz arasında en önemli olarak şunlar var;
- Çocuklarımıza anlamadıkları konular, yanlış yapılan sorular, eksik dersler konusunda ücretsiz olarak uzman desteği sağlayarak akademik başarılarını iyileştirmek
- 8. ve 7. sınıflarımıza stratejik ve bol çeşitli soru çözümleri göstererek LGS başarılarını artırmak.
- Kursumuza bireysel istekleriyle kendi başlarına gelmelerini sağlayarak öğrencilerimizin özgüvenlerini artırmak.

Haz

Vesile ÖZMEN Öğretmenimizin önderliğinde 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin binbir emekleriyle hazırladıkları nice güzel çalışmayı, ürünü sergimizde görme fırsatı yakaladık.

Öğrencilerimiz ne güzelliklere imza atmışlar tek tek inceledik.

Emek kokan sergimizden geriye kalan güzel bir hatıra oldu.

Başta birbirinden değişik çalışmalarla gözümüzü gönlümüzü doyuran yönderimiz Vesile ÖZMEN Öğretmenimize ve de birbirinden değerli çalışmalarla bizi onore eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Becerilerinizin, bakış açınızın, yeteneklerinizin geliştiği nice güzel senelere :)

Nis

Haftanın Resmi Etkinliğimzde 7/B Sınıfından Göknur AKYILDIZ isimli öğrencimizin resmini sergiliyoruz.

Etkinliği düzenleyen, öğrencilerimizi yönlendiren Vesile ÖZMEN  öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencimize de başarılar diliyoruz.

Nice görsel şölenlere :)

Nis

Vesile ÖZMEN Öğretmenimiz sayesinde Ramazan Etkinliklerimiz kapsamında 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle kandil yaptık.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve de her gün daha da gelişip farklı bakış açılarıyla karşılaşmamızı sağlayan Vesile Öğretmenimize teşekkür ederiz :)

23 Nisan Panomuz

Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve de öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Tam da çocuklarımıza yaraşır şekilde.

Çocuklarımızın en sevdiği şekilde.

Birbirinden farklı oyun ve etkinliklerle :)

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Hakkıyla yaşayacağımız nice 23 Nisanlara

Nis

Haftanın Resmi Etkinliğimzde 7/B Sınıfından Fatmanur TENHA isimli öğrencimizin resmini sergiliyoruz.

Öğrencimize de başarılar diliyoruz.

Nice görsel şölenlere :)

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlamamızı kar dolayısıyla biraz geç yaptık.

Tarihin en şanlı direniş destanının 107. yıl dönümünü kutladık.

Düşmana geçit vermeyen direniş ruhumuz daim olsun.

Şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz.

Programı hazırlayan başta Deniş ŞİVİL, Vesile ÖZMEN Öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ramazan..

Bedenin, ruhun sekinete erdiği, dinlenmesine fırsat verildiği kutsal zaman.

Kadir kıymet bilebilmek duasıyla.

Hayırlı Ramazanlar :)

Nis

Okulumuzda LGS Çalışmaları kapsamında yaptığımız deneme sınavlarımız devam ediyor.

Bu zor yolculukta öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizi kitap fuarına götürdük.

Güzel bir günü hafızalara kazıdık.

Emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüz ile ilgili panomuz hazır.

Emeği geçen Vesile ÖZMEN, Tuğçe CALAP ve Hande Güllü GÖZAÇAN Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Emeklerinize yüreklerinize sağlık öğretmenim :)

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili kutlama programımızı kar dolayısıyla gecikmeli olsa da yaptık.

Öğrencilerimizin, Öğretmenlerimizin emeğine sağlık.

Bu güzel program ile bizleri müşerref eden tüm herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Orman bizim için ne ifade eder?

Sağlıklı bir nefes için neye ihtiyacımız var?

Ağaçların hafızası olduğunu biliyor musunuz?

Bir ağacın sessizliği ne anlama geliyor?

Ağaçların asırlık tecrübelerini köklerinde depoladığını biliyor muydunuz?

Okuyamadığımız tüm detaylar bizi hırpalar.

Umarım onları koruyabiliriz.