TRABZON / ARAKLI - Çankaya Ortaokulu

Eyl

Telafi Eğitimlerini EBA sistemi aracılığıyla tamamladık. 21.09.2020 tarihi itibariyle yeni eğitim öğretim yılına başladık.

Eyl

Sevgili öğrencilerimiz EBA canlı derslerin daha verimli olması için katkı sağlayabilirsiniz. Eğitim Daima sloganıyla tüm öğretmenlerimiz her zaman yanınızda.

Eyl

Uzaktan eğitim faaliyetleri kapsamında Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi aracılığıyla telafi eğitimi için canlı derslerimiz yapılmaktadır.

"Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!

Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd´i…

Bedr´in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi."

Bomba şimşekleri beyninden inip her siperin
Sönüyor göğsünün üstünde o arslan neferin.
Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer,
O ne müthiş tipidir, savrulur enkazı beşer.
Boşanır sırtlara, vadilere, sağnak sağnak.
Kafa göz, gövde, bacak, kol, çene, parmak, el ayak
Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna yarap ne güneşler batıyor.
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker

Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer.
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın.

Mehmet Akif ERSOY

Şbt

Sevda ÖZDEMİR TOPAL ve Cannur BAKIRTAŞ Öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde örmeye meraklı, örgü örmek isteyen değerli öğrencilerimize örgü örmeleri için fırsat oluşturdular.

Öğlen aralarımızda, öğrencilerimizin el becerilerinin gelişmesi ve vakitlerinin daha iyi bir biçimde değerlendirilmesi için öğrencilerimize örgü örmelerinde rehber oluyorlar.

Öğrencilerimizi farklı ilgi ve alanlarda yetiştirmeye çalıştığınız için teşekkürler Öğretmenim :)