TRABZON / ARAKLI - Çankaya Ortaokulu

Mrt

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Trabzonspor Kulübü, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde yürütülecek olan Hayde Trabzon Spora Projesi tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi sporda buluşturuyor. Hayde Trabzon Spora!

Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim eğitim yuvamızdır.
Bakanlığımıza bu çalışma için teşekkür ediyoruz.

Ara

STEM+A IS EVERYWHERE eTwinning Projemizde Tinkercad kullanarak her öğrenci kendi tangramını oluşturdu.

Oluşturduğu tangram parçaları ile değişik şekiller yaparak STEM Çalışmalarına dahil olmuş oldu.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Türkçe kelimelerimizin kullanımının yaygınlaşması için Türkçesi Varken etkinliği yaptık.

Yabancı kelimelere alternetif olarak kullanabileceğimiz sözcükleri panomuza astık.

Sıra panomuzdaki sözcükleri günlük yaşamda kullanmada.

Ne demiş Cemil MERİÇ ;

"Kamus, namustur."

Muhammet Emin TERZİ Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginliğini öğrencilerimize tanıtmak için pano hazırladık.

Muhammet Emin TERZİ Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Deyimler ve Atasözlerimizin hem anlamını öğrenmek hem de resimlendirerek akılda kalıcılığını arttırmak için yaptığımız çalışmalar.

Emeği geçen öğretmenimiz Muhammet Emin TERZİ'ye ve de öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçemizde düzenlenen Sudoku Turnuvasına katıldık.

Sudoku Turnuvasını 2. olarak tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Emeği geçen öğretmenlerimiz Hande Güllü GÖZAÇAN ve Buket Nadide KÖZ Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir pano hazırlandı bize :)

Emekleri takdire şayan, muhteşem kadromuz.

Geleceğimizi şekillendiren nadide insanlar.

İyi kii varlar

ÇANKAYA İLK ve ORTAOKULU olarak nasipli bir okuluz.

Çünkü genç ve dinamik  kadromuz :)

Emeğinize, yüreğinize gönlünüze sağlık.

Bu güzel panoyla bizi ziyadesiyle onore eden başta Müdürümüz Miraç Muhammet BABAYİĞİT olmak üzere Hande Güllü GÖZAÇAN ve Nazlı Nagehan YALÇINKAYA öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Öğretmenler Günümüz kutlu olsuun :)

Kas

Emine DURGUT ve Muhammet Emin TERZİ Önderliğinde yaptığımız BİLEN OTURUR etkinliğini çok sevdik.

Yeni öğrenilen kelimelerin eş anlamlısını bilen, bulan oturur. Öğretmenimiz yeni öğrenilen kelimeleri seçerek tahtaya yazdı. Sandalyelerde eş anlamlısını doğru bulan oturdu, bulamayan oturana kadar şansını denedi.

Ne kadar da eğlenceliydi.

Teşekkür ederiiz Emin ve Emine Öğretmenim :)

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır.

Kas

30 Kasım'da yapılacak sudoku yarışması için hazırlanıyoruuzz.

Öğrencilerimizin beynine kuvvet :)

Kas

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir.Benim fikirlerimi,benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.”
Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. Yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Programda emeği geçen Sündüz ALEMDAĞ , Nazlı Nagehan YALÇINKAYA, Hande Güllü GÖZAÇAN ve diğer tüm öğretmenlerimize ve tabii ki öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım için yine yeniden etkileyici bir etkinlikle karşınızdayız.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ile ilgili yaptığımız etkinlikte hem Atatürk'ün en sevdiği müziklerle hemhal olup hem de O2nu anabilmenin gururunu yaşıyoruz.

Sokağımızın oluşmasında vesile olan Adem KELLEVEZİROĞLU, Sündüz ALEMDAĞ , Nazlı Nagihan YALÇINKAYA ve Hande Güllü GÖZAÇAN öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Emeklerine, yüreklerine sağlık

Kas

STEM+A IS EVERY WHERE eTwinning Projemizin ikinci çevrimiçi toplantısı partner öğretmen ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler kendilerini tanıttılar, kahoot yarışmasıyla Kim Kimdir? oyununu oynadık ve projeyle ilgili fikir ve duygularını paylaştılar.

The second online meeting of our project was held with a high number of attendance by partner teachers and students. The students introduced themselves, played a kahoot name and shared their ideas and feelings about the project.

Kas

Okulumuzda 100. Yıl temamız devam etmekte.

Okul duvarımızı Cumhuriyet'in 100. yılı münasebetiyle, her daim aklımızda ve göz önünde bulunması için boyadık.

Emeği geçen Okul Müdürümüz Miraç Muhammet BABAYİĞİT, Nazlı Nagehan YALÇINKAYA, Hande Güllü GÖZAÇAN Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Emeğinize, yüreğinize sağlık