TRABZON / ARAKLI - Araklı Çankaya Yatılı Bölge Ortaokulu

YARIYIL TATİLİ VE KARNE HEYECANI

Öğrencilerimiz karnelerini alarak 15 günlük ara tatile girdiler. Detaylar ve fotoğraflar için TIKLAYINIZ

Öğrencilerimiz karnelerini alarak 15 günlük ara tatile girdiler.Türkiye genelinde, ilk ve ortaöretimde toplam 18milyon öğrenci öğrencimiz bugün karnelerini aldılar.Bizlerde Çankaya YBO öğretmenleri olarak öğrencilerimize karnelerini törenle teslim ettik. Kimileri sevinçli kimileri ise hüzünlüydü. Hüzünlü öğrencilerimizin, ikinci dönemede ki karnede sevinçli olabilmeleri için gereken gayreti göstermelerini temenni ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarımız Sn. Yusuf TEKİN; "ebeveynlerin çocuğuna vereceği en güzel karne hediyesi NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİRMEKTİR" dedi. Tüm öğrencilerimizi çok seviyor ve iyi tatiller diliyoruz.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

meb_iys_dosyalar/61/03/748300/fotograf_galerisi_1972460.html